Alarm.nl partner

Lankhof Beveiliging & Telecom BV

Betrouwbare specialist: Lankhof Beveiliging & Telecom BV

Lankhof Beveiliging & Telecom is al ruim 35 jaar een betrouwbare partner in beveiliging, telecom en ICT. Gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hoogwaardige oplossingen op het gebied van beveiligingssystemen (inbraak/brandmeld/toegang/camera), zakelijke telefonie inclusief mobiele telefonie, WiFi 6, ICT en internet toegang. Oplossingen voor zowel bedrijven, (overheids-)instellingen en particulieren.

Met 18 specialisten onderscheiden wij ons door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit.

Lankhof Beveiliging

Sinds 1987 is Lankhof Beveiliging actief in de beveiligingssector. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen. Onze expertise omvat inbraakdetectie, brandmeld-/ en ontruimingsalarmsystemen, toegangscontrole en videobewaking. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige systemen van gerenommeerde fabrikanten. Door middel van een grondige risicoanalyse wordt de beveiliging van panden en woningen nauwkeurig aangepakt.

Lankhof Telecom

Lankhof Telecom heeft sinds 1994 een actieve rol in het verstrekken van advies, levering, installatie en onderhoud van diverse telefoonsystemen, hosted oplossingen, mobiele telefonie, internetdiensten, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Ons uitgebreide assortiment aan producten en diensten vindt u gedetailleerd op onze website. We nemen graag de tijd om uw huidige communicatielijnen en maandelijkse kosten te evalueren, zodat we u de meest optimale (besparings)mogelijkheden kunnen bieden. Bij Lankhof Telecom voelen we ons volledig thuis in de wereld van telecommunicatie en data.

Lankhof Beveiliging en Telecom logo - alarm.nl

Lankhof Beveiliging & Telecom BV

Vierde Broekdijk 13
7122 JD Aalten

Tel.: +31 543 495 000
Email: info@lankhof.nl

website: www.lankhof.nl