Alarm.nl partner

AM Security & Process Monitoring

Betrouwbare specialist: AM Security & Process Monitoring

Wie zijn wij?

Wij zijn Lucas en Lodewijk, 2 broers die van jongs af aan enthousiast worden van beveiliging. Onze vader liet ons kennismaken met het vak in 2011, toen onze vader zijn beveiligingsbedrijf startte. Het was een uit de hand gelopen hobby welke uitgroeide tot een mooi begrip. Halverwege 2020 werd het bedrijf helaas opgeheven wegens ziekte van onze vader. 2 jaar later besloten Lucas en ik om een herstart te maken onder een nieuwe naam; AM Security & Process Monitoring B.V.

Wat doen wij?

AM Security & Process Monitoring is gevestigd in Roermond en is gespecialiseerd in end-to-end risicomanagement en uiterst veelzijdige oplossingen om mensen, objecten, infrastructuur of productieprocessen te beveiligen, beschermen of te verbeteren. In de wereld van vandaag, die steeds sneller verandert en complexer wordt, is veiligheid méér dan ooit van het grootste belang.
Het team van AM Security & Process Monitoring bestaat uit tactische en strategische probleemoplossers. Zij beschikken over een onwankelbaar moreel kompas, een vastberaden toewijding en streven vol ambitie naar het realiseren van wereld die zowel veilig als uiterst efficiënt is. AM Security & Process Monitoring zet zich voor de volle honderd procent in voor onze klanten en partners. Na meer dan 10 jaar expertise op ons vakgebied, durven wij met een gerust hart te stellen dat wij de behoeften van onze klanten kennen en begrijpen.

AM Security & Process Monitoring

Produktieweg 1
6045 JC ROERMOND

Tel.: +31 (0)475 74 55 81
Email: info@amspm.nl

website: www.amspm.nl