Alarm.nl partner

Smart Techniek & Automatisering

Betrouwbare specialist: Smart Techniek & Automatisering.

Wie zijn wij
André Dieterman, eigenaar van Smart Techniek & Automatisering heeft met zijn 20 jaar ervaring in elektrotechniek, beveiligingstechniek, audiovisuele techniek, toegangstechniek en domotica zeer veel bagage in huis op het gebeid van installatietechniek. 

Rick van Bruchem, mede-eigenaar van Smart Techniek & Automatisering heeft als duizendpoot jarenlang ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden, zoals standbouw, koeltechnische installaties, elektrotechniek en toegangstechniek.

Het bundelen van hun krachten en ervaring levert een frisse kijk op ingewikkelde technische vraagstukken op. Smart Techniek & Automatisering is dan ook klaar voor elke uitdaging!

 

Missie
Smart Techniek & Automatisering wil de automatisering en beveiliging van woningen en bedrijfspanden toegankelijk maken voor iedereen in Nederland.

 

Visie
Smart Techniek & Automatisering wil in nauwe samenwerking met particulieren, installateurs en bedrijven op maat gemaakte oplossingen op het gebied van beveiliging en verlichting creëren.

 

Producten
Smart Techniek heeft gekozen om te werken met vaste merken en leveranciers. Om specialistisch te kunnen toespitsen op de kwaliteiten van de systemen is het een must om geen wildgroei van producten aan te bieden.

Smart Techniek & Automatisering
Houtstraat 4
4231DS MEERKERK

Tel.: +31(0)85 07 045 55
Email: info@smarttechniek.nl

website: www.smarttechniek.nl