Voorkom een succesvolle ramkraak met een mistmachine

Soms moeten naast bouwkundige maatregelen of een inbraakdetectiesysteem nog meer hobbels worden opgeworpen om diefstal te voorkomen.

Bijvoorbeeld een mistmachine. Een mistmachine is een apparaat dat de ruimte waarin het is geplaatst binnen een zeer korte tijd vult met mist die het zicht beperkt. Het beoogde effect is de diefstal van goederen te voorkomen, doordat deze mist het zicht van de inbreker in de ruimte belemmert. 

Mistmachines kunnen goed worden toegepast in winkels, magazijnen en opslag. De mist is niet schadelijk voor de goederen of gezondheid.

Alphatronics heeft een assortiment UNii-FOG mistmachines. Deze kunnen rechtstreeks op het inbraakdetectie systeem aangesloten worden. Hiervoor is geen aparte bekabeling voor aansturing van de mistmachine nodig en kan real-time informatie over de status en historie offline/online worden bekeken.

Heeft u vragen over de werking van een UNii-FOG mistmachine, neem gerust met één van de 31 leden van Alarm.nl contact op. Zij zijn ook op de hoogte van de speciale installatierichtlijnen voor mistmachines.

Soms moeten naast bouwkundige maatregelen of een inbraakdetectiesysteem nog meer hobbels worden opgeworpen om diefstal te voorkomen.

Wij kunnen u adviseren welke toepassing in uw situatie de beste keuze is. Klik hier om uw dichtstbijzijnde specialist te vinden!