Veilig werken

Voor het veilig werken met bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers, verreikers etc. worden wettelijke voorschriften en internationale veiligheidsnormen gesteld, zoals de Arbo-wet en ISO-certificeringen.

Ook BHV- en VCA-trainingen zijn van onschatbare waarde, hiermee wordt zekergesteld zeker dat er  goed en veilig wordt gehandeld wanneer dat nodig is.

Bedrijfshulpverlening (BHV) betreft o.a. levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de toepassing van de defibrillator.

VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) betreft de kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu: veelal om de kans op (dodelijke) ongelukken te verminderen.

Machinetraining certificaten, BHV- en VCA-diploma’s zijn nagenoeg altijd een verplichting die door opdrachtgevers wordt gesteld.

Vandaar dat alle medewerkers van onze leden/partners hierover beschikken en deze ook up-to-date houden, samen met onze trainingspartner BOELS TRAINING.

Wij kunnen u adviseren welke toepassing in uw situatie de beste keuze is. Klik hier om uw dichtstbijzijnde specialist te vinden!