Sleutelbeheer

Hoewel toegang in gebouwen veelal elektronisch wordt geregeld, zijn fysieke sleutels in veel organisaties ook nog van groot belang.

Ze geven bijvoorbeeld toegang tot kasten en server-racks met vitale informatie. Daarom is beheer van sleutels van essentieel belang.

Het niet op het juiste moment hebben van de juiste sleutel is niet alleen frustrerend, maar kan het bedrijf mogelijk ook in de problemen brengen. Sleutels geven toegang tot gevoelige locaties en apparatuur binnen de organisatie. Zonder sleutelbeheer worden diezelfde sleutels een beveiligingslek.

Een goede manier om sleutels te ordenen en te beheren is door gebruik te maken van een elektronische sleutelkast. Een elektronisch sleutelbeheersysteem vereenvoudigt het proces door automatisch de toegangsrechten te controleren waardoor volledige controle en overzicht van het sleutelgebruik wordt geboden.

Uiteindelijk kan ineffectief sleutelbeheer een bedrijf financieel zelfs heel veel kosten. Als een sleutel verloren zou gaan, zou de organisatie directe kosten moeten maken om de sleutel te vervangen of, erger nog, alle betreffende sloten te vervangen.

Onze partners kunnen u helpen uw sleutelbeheer effectiever en veiliger te maken.

Fysieke sleutels zijn in veel
organisaties nog van groot belang.

Wij kunnen u adviseren welke toepassing in uw situatie de beste keuze is. Klik hier om uw dichtstbijzijnde specialist te vinden!