Samenwerking Cable Masters en Connectron Network Systems

Cable Masters, bekend om zijn expertise in brandveilige kabeloplossingen, gaat samenwerken met Connectron Network Systems, een specialist in complete datanetwerken en gecertificeerde systemen.

Voor de bestaande afnemers van zowel Cable Masters als Connectron Network Systems is het belangrijk om te weten dat deze samenwerking is ontworpen met het oog op de belangen van de eindklanten. Nog bredere oplossingen kunnen, dankzij onze gecombineerde expertise en middelen.

Connectron Network Systems zal de brandveilige  kabeloplossingen van Cable Masters onder de aandacht brengen bij hun relaties, terwijl Cable Masters de geavanceerde data  oplossingen van Connectron Network Systems zal promoten bij haar klanten. Dit betekent dat alle klanten toegang  krijgen tot een uitgebreid portfolio van producten en diensten, waardoor we beter in staat zijn om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze partners kunnen u hierdoor een nog beter, completer en veelal goedkoper voorstel doen op dit gebied.

Wij kunnen u adviseren welke toepassing in uw situatie de beste keuze is. Klik hier om uw dichtstbijzijnde specialist te vinden!