Alarm.nl partner

Beekman Elektro

Betrouwbare specialist: Beekman Elektro

Beekman Elektro is een familiebedrijf en dat bestaat sinds 1972. Wij doen alles op het gebied van Beveiliging, Communicatie en Elektro. Onze klanten zijn particulieren, midden en klein bedrijf, logistieke centra, zorg en overheid. Ons vaste werkgebied is ongeveer 1 uur rijden rondom Raalte en daar waar de klant ons nodig is.

Wij luisteren graag naar u en wat u denkt nodig te hebben. Dit vertalen wij naar een goede en betaalbare installatie op elke van onze vakgebieden. Ook zorgen wij dat zaken aan elkaar gekoppeld worden, waardoor er uiteindelijk betere systemen en installaties worden afgeleverd, die voldoen aan al uw wensen.

Onze passie voor techniek, is uw vertrouwen waard! Wij staan voor vakmanschap, innovatief, samenwerken, vertrouwen en bouwen graag met de klant een duurzame relatie op. Ons bedrijf en medewerkers zijn betrokken, denken mee, hebben passie voor hun vak, werken graag samen en hebben plezier in ons vak. Wij zijn graag de toegevoegde waarde die u zoekt op het gebied van techniek.

Bel ons voor advies of een afspraak.

Beekman Elektro
Heesweg 46
8102 ED Raalte

Tel.: 0572 – 352511
Email: info@beekmanelektro.nl

Website: www.beekmanelektro.nl

Categorieën