Nieuwe partner EPM

Vanaf 1 juli sluit EPM Beveiliging uit Maastricht zich aan bij Alarm.nl. Deze stap markeert de onafhankelijke ontwikkeling van de Beveiligingsafdeling binnen het bedrijf, los van de activiteiten van EPM Elektro. EPM Beveiliging is op zoek naar samenwerking met vooraanstaande bedrijven om kennis en expertise uit te wisselen. Zij leveren maatwerkbeveiligingssystemen voor nieuwbouw, utiliteitsbouw en bestaande bouw.

 

Brandbeveiligingssystemen

Een brandmeldinstallatie, vaak brandmeldsysteem genoemd, is essentieel voor vroegtijdige branddetectie om tijdig en veilig een pand te kunnen verlaten. Bij nieuwbouwprojecten worden de systemen getoetst aan het Bouwbesluit, afhankelijk van de functie van het gebouw, en kunnen door verzekeraars worden vereist. Het is cruciaal voor gebouweigenaren en organisaties om aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid te voldoen. Een beheerder van de brandmeldinstallatie garandeert de juiste werking door regulier onderhoud en periodieke controles. Het uitbesteden van deze beheerderstaken is ook mogelijk.

 

Elektronische beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen zijn vitaal voor instellingen, bedrijven en particulieren om ongeautoriseerde toegang tot belangrijke eigendommen te voorkomen. Deze systemen beschermen niet alleen eigendommen, maar ook bedrijfskritieke processen. EPM kan diverse systemen integreren tot een samenhangend geheel en biedt expertise voor elke specifieke situatie.

 

Persoonlijke service op maat

EPM streeft ernaar klanten aangenaam te verrassen met passende oplossingen en bieden persoonlijke service. Door proactief mee te denken over totaaloplossingen en door het bieden van structureel onderhoud zorgen zij voor een consistente en kwalitatieve werking van de geleverde apparatuur. De breed opgeleide monteurs bezitten multidisciplinaire kennis, essentieel voor het leveren van totaaloplossingen en het voldoen aan de uiteenlopende klantbehoeften.

Wij kunnen u adviseren welke toepassing in uw situatie de beste keuze is. Klik hier om uw dichtstbijzijnde specialist te vinden!