VAIBS

VAIBS is een ambitieus en energiek bedrijf uit Nederland dat organisaties helpt informatie uit videobeelden om te zetten in bruikbare data voor automatisering van inspectie- en detectietaken. Dat doet het door iedere (bestaande) IP-camera slim te maken met behulp van Video AI. 

Hiervoor gebruiken we het Vaidio-platform. Vaidio is een Video AI Analytics platform, waarop dagelijks wereldwijd tienduizenden camera’s zijn aangesloten om objecten, personen, voertuigen, afwijkingen en patronen automatisch te detecteren met ongekende snelheid en nauwkeurigheid. Vaidio is zeer intuïtief, gebruiksvriendelijk en werkt met praktisch iedere IP-videocamera en bestaande VMS/-NVR-systemen. Dit, uiteraard, volledig volgens de AVG/GDPR-wetgeving.

Waar velen Artificial Intelligence (AI) nog als toekomstig potentieel zien, proberen wij mensen te inspireren door de kracht van deze technologie op een laagdrempelige manier toe te passen in de huidige praktijk. Hierdoor wordt AI beschikbaar en toegankelijk voor een breed publiek.

En daarbij praten we niet alleen over de achterliggende techniek of welke ingewikkelde algoritmes daar allemaal voor nodig zijn. We praten over wat echt belangrijk is: wat kan Video AI concreet voor jou betekenen en hoe helpt het jou om onderscheidend te zijn in de markt en ambities te verwezenlijken.

BIJ U IN DE BUURT

Vind een specialist bij u in de buurt!