Lobeco Fire + security

Lobeco is de grootste onafhankelijke en innovatiefste distributeur op het gebied van Fire + Security in de Benelux. Met een vestiging in Den Haag (NL) en Wevelgem (B) biedt Lobeco de professionele installateurs elektronische beveiligingsproducten en oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen, PSIM en toegangscontrolesystemen aan.

Door specialistische kennis, ervaring en innovatie zorgen wij voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe productontwikkelingen. Met als resultaat dat Lobeco de grootste professionele Value Add distributeur in de Benelux is. Bekende merken zijn: Siemens, Hikvision, Ksenia, Avigilon, Pelco, Teletek, Roger, Caddx, VAIBS, Videotec en meer.

Wij bieden brede vakkennis, persoonlijke benadering, korte lijnen, laagdrempelig contact, innovatief maatwerk en 24-uurs TechSupport door oplossingsgerichte specialisten. Sinds 1975 staat Lobeco met beide benen in de brand- en beveiligingsmarkt en ontwikkelen en leveren we via onze AGN-partners de meest innovatieve oplossingen.

Voor advies en commerciële ondersteuning is Ronald Meijer het aanspreekpunt: r.meijer@lobeco.nl en +31(0)70 -314 31 53.

BIJ U IN DE BUURT

Vind een specialist bij u in de buurt!