Alphatronics

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole.

Vanuit het centraal gelegen Nijkerk worden de AGN installatie bedrijven ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Onze vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden. Vanuit de Alphatronics Academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis.

Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. Onze UNii inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van klanten.

Onze organisatie is opgericht in 1978 en maakt sinds 2010 deel uit van de TKH Group NV. Hierdoor is het mogelijk om ook andere bedrijven op het gebied van Vision, Security en Connectiviteit eenvoudig te betrekken bij omvangrijke of complexe (security) vraagstukken.

Alle courante producten worden vanuit ons centrale magazijn in Nijkerk de volgende dag al afgeleverd. Uiteraard bieden we ook een afhaalbalie en 24/7 afhaalservice.

Alphatronics is onder andere distributeur van de volgende merken: Detnov, Optex, CDVI, IEVO, Pyronix, Visonic, Bosch, Adpro, Takex, Dahua, Sense, Impro, Aperio, X-sense, Power Sonic, Yuasa en natuurlijk onze eigen UNii en AlphaVision inbraakdetectie systemen.

BIJ U IN DE BUURT

Vind een specialist bij u in de buurt!